Despre noi

Fie ca am avut deja placerea de a ne intalni, fie ca este primul contact cu Etichete Flexo, suntem foarte incantati sa va primim pe site-ul nostru. 

Etichete Flexo exista din 2006. In cel mai scurt timp s-a specializat in productia etichetelor autoadezive in rola, de la serii mici pana la serii mari, devenind expertul care va trebuie pentru a transforma nevoia Dvs. de etichete intr-o sarcina simpla si practica datorita unei echipe specializate si dedicate. 

Punem in slujba Dvs. ceea ce avem mai de prêt : oamenii care fac parte din Etichete Flexo ! 

O valoare esentiala care ne caracterizeaza, este respectarea angajamentelor luate fata de nevoile Dvs. de creatie, aspect tehnic, termen de realizare si livrare. Utilajele noastre de ultima generatie raspund cerintelor Dvs. : de la design la productie, de la cea mai mica serie la cea mai mare, de la monocromie la 8 culori si culori speciale (Pantone), cu sau fara folio in orice tip de nuanta, punem in opera imprimari in flexo cu sau fara embos.

Pivotul” Etichete Flexo  a fost specializarea foarte inalta in domeniul etichetelor autocolante in rola.

Inceputul s-a concentrat pe calitatea ridicata a produselor oferite si specializarea in etichete autocolante de vin si a etichetelor cosmetice.

Prin achizitia noii tehnologii (masina de tipar digital Xeikon) s-a urmarit raspunsul imediat la cerintele clientilor, pastrarea si imbunatatirea permanenta a calitatii :

A : Dezvoltarea productiei

–          Cererea a devenit din ce in ce mai variata ; comenzi multe si diversificate

–                     –     Tiraje din ce in ce mai mici, de la lucrari exclusiviste, pana la unicat

B : Reducerea timpului de raspuns la cererile clientilor 

–                    –           Timpi de productie mai rapizi

–                    –           Livrari imediate

C :  Aspectul ecologic si siguranta consumatorilor :  – consumabilele (tonnerul) are certificari « Food and Drog Administration »  pentru contactul direct si indirect cu alimentele.

logo_cool_italic