Servicii

Acum Etichete Flexo poate raspunde solicitarilor Dvs. in 48 H de la primirea BT-ului (Bun de Tipar), iar daca situatia o impune raspunde in 24 H. 

O valoare esentiala care ne caracterizeaza, este respectarea angajamentelor luate fata de nevoile Dvs. de creatie, aspect tehnic, termen de realizare si livrare. 

Punem in slujba Dvs. ceea ce avem mai de pret : oamenii care fac parte din Etichete Flexo !

Prin achizitia noii tehnologii (masina de tipar digital Xeikon) s-a urmarit raspunsul imediat la cerintele clientilor, pastrarea si imbunatatirea permanenta a calitatii :

Va oferim o gama larga de produse de cea mai buna calitate, printate pe orice tip de suport autoadeziv (hârtie autocolantă, hârtie termosensibilă, folie autoadezivă (polietilena, polipropilena), speciale vinuri) si suport neadeziv (carton mat, carton lucios) :

– printuri digitale ;

– afise – pt concerte, evenimente ;

– postere autoadezive si non adezive ;

– tapet personalizat cu grafica predefinita de client ;

– felicitari, invitatii, pliante, brosuri, flyers , meniuri pt. restaurante, coli cu antet etc

– sticker books – pt scoli, florarii (cartonase, etichete autocolante ce se prind direct pe tija).

Specialiştii noştrii vă pun la dispoziţie întreaga lor experienţă în vederea alegerii celei mai bune soluţii pentru produsul dumneavoastra.         

Dispunem de utilaje de imprimare digitala de ultima generaţie prin care asiguram :

  • Calitatea produselor : calitatea imaginii se pastreaza de la o comanda la alta, textul este clar chiar si la dimensiuni reduse, codurile de bara au o calitate mult mai buna ;
  • Livrari imediate ;
  • Costuri reduse prin eliminarea matritelor de tipar

prezentare